Välkommen till DinPoster | Affischer Paradis i Jönköping

about us

DinPoster Paradis AB är en Sverigebaserad online Poster Butik som erbjuder ett unikt urval av högkvalitativa posters och konsttryck från både kommande och etablerade konstnärer.

Vår berättelse

Vår inspiration kommer från trenderna inom nordisk livsstil, mode och inredning, som kombinerar våra rötter i Sverige och den skandinaviska kulturen, med ny och innovativ teknik inom den kreativa branschen.

Förutom inslag i tidningar och tidningar över hela världen, rekommenderas DinPoster av många ledande inrednings- och designbloggar och är väl respekterad för sitt unika urval och högkvalitativa konsttryck.

“Empowering Spaces, Inspiring Lives: Unleashing the Artistry within Every Wall, Connecting Hearts through Exceptional Wall Art Experiences.”
Milada Mujkic, Co Founder

Vårt uppdrag

På DinPoster.se är vårt uppdrag att ge en exceptionell shoppingupplevelse som gör det enkelt och roligt för dig att hitta den perfekta affischen. Vi är dedikerade till att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa, visuellt tilltalande affischer till konkurrenskraftiga priser, vilket säkerställer att det finns något för alla.

Våra produkter

Vi förstår att alla har olika smaker och preferenser, vilket är anledningen till att vår kollektion innehåller ett brett utbud av affischer, såsom vintageaffischer, sportaffischer, abstrakta och moderna posters, konsttryck, motiverande posters och mer. Våra affischer är tryckta på förstklassigt, hållbart papper med blekningsbeständigt bläck för att säkerställa att de behåller sin livfullhet och visuella attraktionskraft i många år framöver.

Över 2000+ hem räddade från tråkiga väggar.

"Dessa tryck är så hög kvalitet och ser helt fantastiska ut! De skiljer sig så mycket från andra tryck som jag har hittat, vilket gör dem väldigt unika och de ger mitt utrymme wow-faktorn! Jag skulle definitivt rekommendera."
ANNA Freelancer Designer
"Riktigt lätt att beställa på hemsidan. Båda trycken jag beställde ser fina ut och komplimenterar det nyligen nyinredda sovrummet. Detta är andra beställningen och båda gångerna har trycken varit fina."
Helena Förskolelärare
"Riktigt lätt att beställa på hemsidan. Båda trycken jag beställde ser fina ut och komplimenterar det nyligen nyinredda sovrummet. Detta är andra beställningen och båda gångerna har trycken varit fina."
Malin Läkare

Featured In

Shopping cart close